sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Conduceti beti, dragii mosului. Ce se poate intampla?:))

Asta se poate intampla:|



Si ca sa nu aud vreun fraier/a ca ar fi fals:

joi, 27 ianuarie 2011

Sinucigas in New York

M-am gandit mult daca sa-l pun sau nu:-? si in final am zis ca se merita, daca nu pentru filmulet, macar pentru intregul canal, al carui apartine:



ImprovEverywhere este un canal al unui grup de oameni care creeaza tot felul de scene prin oras, fiind cunoscuti pentru multe dintre incercarile lor. Trebuie sa stiti filmuletul cu catei invizibili. Cand astia dau la vreo 2000 de oameni niste zgarzi rigide, care, daca tinute corect, dau impresia ca apartin unui catel invizibil. Si se plimba astia 2000 de oameni prin New York[sau ce naiba oras o fi ala] ducand in lesa catei invizibili:)). Va plac saun nu cele doua filmulete, incercati-le canalul. Trebuie sa gasiti ceva pe placul vostru.

EDIT: Filmuletul de mai jos apartine tot celor de la improv Everywhere si [Dumnezeule!] e mult prea genial ca sa nu-l pun. Enjoy, people!

miercuri, 26 ianuarie 2011

Submasinaporul

Astia zic ca exista. Un filmulet vechi de 3 ani ne arata o masina creata de cei de la Rinspeed, capabila nu numai de a merge pe apa, dar de a face chiar pe submarinul O.o . Eu nu stiu ce sa cred. Si clipul e putin facut la panarama, dar totusi pare real. Pana mea, adevarat sau nu, posibilitatea exista. Asadar va prezint submarinul masina vapor:



EDIT: Ok, iar m-am grabit. Exista. Am gasit multe masini amfibii pe net [ca cea de mai jos] si sa moara Lituania, de nu vreau si eu una:o3



Siiii versiunea Discovery:



Deci, framete leu, eu sunt cam omul pesterii asa. Filmuletul de mai sus imi zice ca exista masini de genul din 1950. In pusca mea, noi conducem Dacii! Vai de capul nostru. Si versiunea Discovery confirma veridicitatea primului filmulet, aratand o secventa din el. Daca zice Discovery ca este, pai atunci este. Si app, pentru doritori o asemenea jucarie costa doar 200.000$. Nimic mai mult ^_^

Dependent de tigari la 2 ani si 8 luni

Astia de la Bacroft Media sunt foarte interesanti. Tot la ei am gasit si mama de mai devreme. Revenind la articolul nostru, mama denaturata care [cred ca] si-a invatat copilul sa fumeze, a realizat ca instructia a fost un pic cam prematura, copilul fiind acum dependent de tigari, fumand in medie cam pe 40 zi.[dar'ar dracu, nici tata nu fumeaza atat!] O.o

Si-l duce la dezintoxicare. Uite, vedeti? Stiam eu ce stiam cand am zis ,,Viata prin videoclipuri''. Si stiam eu ce stiam cand am zis ca o sa va arat tot ce e adevarat, chiar de e amuzant, trist, grotesc sau sec. Sunt eu asa pus sa va arat cat mai multe fete ale lumii in care traim.



V-a placut reactia pustiului cand a trecut pe langa un magazin de tigari?=))

Si inca ceva : recunoasteti ca fumeaza cu stil B-). Big boss dog B-)

EDIT: Revin, dupa ce am vizionat un alt filmulet cu pustiul, pentru a va spune ca prima tigara i-a dat-o tacsu, la 18 luni. Ba, da-o dracu. Si cik e prea gras pentru a alerga, dar ma-sa tot ii da 4 pachete pe zi iar taica-su nu vede in asta nicio problema O.o. Tin sa mentionez ca videoclipul de mai jos il preceda ca data pe cel in care se decide sa-l duca la dezintoxicare.

Cea mai batrana mama din lume

E vorba despre o femeie de 72 si doi de ani [O.o] care a nascut. Din cate se vede in videoclip zici ca baba e pe moarte[desi pot fi pur si simplu efectele nasterii, mai ales la varsta ei], dar copilul e bine sanatos si e chiar dragalas. Va dati seama ca a fost conceput prin inseminare artificiala si nu sex. Duh!

Si totusi Franta e mai mare...

Nah, copii fara ocupatie. Te manaca in cur sa te joci cu focul, ti-o iei in sfecla. Cu totii ati auzit de wrestling, nu? Ei bine cu totii stim ca e fals, ok?[Sper ca nu am facut pe nimeni sa se sinucida cu acesta dezvaluire] Eh, partea cea mai trista este ca scena filmata mai jos nu e falsa. Retardatul mascat pus pe spectacol chiar l-a nenorocit pe ala cu moaca rosie de sange. O vreme nu s-a mai putut lupta..ma rog ,,lupta''. Adica wrestlingul a devenit ceea ce s-a vrut a fi. Un cacat pansat[vorba sorinei].




PS: Chiar daca wrestlingul e fals, scarile alea tot din otel sunt.

Uncyclopedia

O avea si filmulete, ce stiu eu. Ce e Uncyclopedia asta? Pai este o parodiere a Wikipediei . Dar faza misto este ca se intinde pe foarte multe domenii si este foarte variata. Cam ca wikipedia. Are si un sloganul de genul,,Fii amuzant, nu doar prost!'', intrucat situl poate fi imbunatatit de orice om dornic sa o faca[bineinteles, articolele sunt totusi selectate de niste administratori]. In orice caz, care e ideea : e al naibii de amuzant. Exista un fel de pagina de reguli sau de ,,terms and conditions'' care mentioneaza clar ca foarte putine lucruri de pe sit sunt adevarate, dar si aceleasi expuse comic. Ca sa va atrag atentia va prezint un pasaj din articolul ,,Romania'' despre turism:

Tourism in Romania is a relative new national sport. Romanians tend to gather in herds in certain times of the year (like the 1'st of May, The International Labourer Day) and go devastate every piece of nature that resisted the previous year's onslaught. When he/she is in the middle of nature, the average Rumanian tends to get melancolic and gets in the mood for some very loud, broken-heart music (aka manele).

After setting up his chosen location and playing the music at the 20000W car stereo, the Rumanian starts to prepare the national dish, the mici (smallies). The "mici" (not to be mistaken for the "muci", the product of the national sport, nosepicking) are at their best served with mustard and a pint or two of beer (or 5, or 6 - who can count them after 10?).

Smallies are a mixture of all types of meat and spices (such as garlic - to fend off vampires, and onion - to fend off family), tenderly moulded in a somewhat tubular shape. Although you would not expect it, the Rumanian actually cooks the mici, by placing them on improvised stoves, called gratare, which are constructed with the sole purpose of producing the maximum amount of smelly smoke in order to annoy the neighbours that don't own one.

After finishing their relaxing day in nature, the Rumanians make sure not to leave the garbage in one location, on the spot, but scatter it all around, so that the few surviving forest animals choke on it (thus the Rumanian lives up to his hunter-gatherer reputation).

A very important tourist attraction of Romania is The Ol'-Bitches' Stone also known as "Babele". Near it is the not so spectacular StonedDude or "Sfinxul" (in Rumanian). If will ever have the privilege to visit Romania, don't miss it!


Eu m-am prapadit de ras. Acum e si chestie de gusturi, dar daca sunteti fanul vreunei serii televizate, sau al unui gen de mancare, bautura, droguri, va place sahul, muzica, orice...cautati si versiunea Uncyclopedia . O sa va amuzati. E imposibil sa nu va amuzati.

PS: In limba romana orice portal virtual se numeste ,,sit'', ci nu ,,site''. Asta pentru eventualii altruisti ce vor dori sa-mi ,,remedieze'' cunostintele.

PlayStation2: Aceasta este una din putinele[sau cine stie, poate chiar singura] postari fara niciun fel de legatura cu vreun film whatsoever. Stay chill bluds, blogul ie cu felme.

Spalafantoria

Niste ingrijitori din Parcul National de Animale din Oregon au dresat doi elefanti[sau poate chiar mai multi] sa spele o masina. Destul de banal, nu?Probabil, dar stiu ca mie-mi place. Nu stiu cati pot face asta si nici nu ma intereseaza. Interesul meu a fost trezit doar de acest filmulet. Probabil nu le-a luat mult sa-i invete sa faca dracovenia asta, dar mie mi se pare genial. Cel putin faza cu buretele m-a dat pe spate:)))

Intreaba-l pe Obama ceva. Orice.

Deci, care este, presedentele american cel jmecher a zis asa ,,Bai, eu sunt mai boss ca toti cei dinaintea mea. La mine vi cu intrebarea si eu iti raspund. That simple''
Nu, acum serios, presedintele Obama si-a dat adresa Youtube-ului, care a creat imediat un profil si a si postat doua filmulete[dintre care unul este mai jos] prin care va invita sa puneti intrebari omului. Cel mai probabil, mesajul este dedicat americanilor, dar nu cred ca face cineva o filtrare a mesajelor, in functie de nationalitate. Si chiar de ar face, e si greu sa-ti schimbi tara, de la setari. Asadar mai aveti 12 ore sa puneti intrebari sau sa va chiorati la intrebarile puse deja. Misto strategie. Uite cum castiga Beny inima poporului ^_^


vineri, 21 ianuarie 2011

Zapada artificiala naturala

Sau ceva de genul. Uite chiar nu stiam ca asa ceva e posibil. Adica nu astfel. Din apa fiarta sa treaca in zapada instant. Deci da, avem o tipa cu un ibric, o cana si apa fiarta. Si daca arunci apa fiarta in aer, cand sunt nu stiu cate minus grade, se transforma in zapada. Just like that.


Shit son [2]

Mai jos se afla un alt star youtube, doar ca pe el il ajuta handicapul fizic din nastere. E vorba de un pusti de 15 ani, care face cover-uri ale melodiilor pe net, insa facand doar playback. Atunci de ce are succes? Din cauza aspectului si jocului scenic:)). E foarte popular pe net si totusi nu prea ma batea gandul sa-l pun aici. De ce as face-o? Nu cred ca e singurul. Si totusi, 50 cent apare langa el O.o. Shit, son, asta m-a convins:))

joi, 20 ianuarie 2011

Charlie Chaplin si prietenii lui, elefantii...

Mai jos se afla un pasaj din filmul ,,The Great Dictator'' [Marele Dictator], ce reprezinta o parodiere, a preacunoscutului actor, fata de sistemul nazist. Am dat intamplator peste el. Este superb:X:X..primele 10 secunde m-au determinat sa vad filmul, atat pentru ca e cu Charlie Caplin[unul dintre actorii mei preferati], dar si pentru ca este despre holocaust[una din atrocitatile mele preferate]. Ce e si mai frumos e ca e comedie si stiti cum se spune. Cele mai oribile, atroce si triste dezastre sunt cele care ne fac sa rad. Abia astept sa vad filmul:X:X. Pana una alata, priviti:

Shit son

Mai jos se afla 6 gagicute de diferite varste, cu voci de aur[god damn!]. Mixul facut nu ma intereseaza prea tare, ci mai mult modul in care s-au organizat, cantat si prezentat. Presupun ca a fost nevoie de multa munca si eu zic ca le-a iesit. Dati-le o sansa, iar, daca va plac, gasiti pe contul lor mai multe melodii, fiecare avand peste un milion de vizualizari [eu zic ca e ceva]

miercuri, 19 ianuarie 2011

Cum sa fugi de politisti.

Asadar avem neste politisti care aresteaza un nene...ma rog, incearca. Deci, care este, il iau, il baga in masina si intra si ei. Iar aici intervine ghidul :

Pasul 1)Se deschide geamul
Pasul 2)Se scoate mana pe geam
Pasul 3)Se deschide usa pe dinafara
Pasul 4)Se fuge mancand pamantul

C'est tres, tres simple ^_^

Chinezi. Din nou.

De asta vorbeam, maaah!:)) Uitati, mai jos este muzica populara romaneasca, cantata[facui o cacofonie..si?] de chinezi=)). Genial!



Ah, si zambaretul ala e Ceasca:))...ce fascinat e copchilu'...saracu'

Manele chinezesti

Oh, da. Manele chinezesti! Exista! De asemenea exista si muzica populara romaneasca[sau opera, nu mai stiu] chinezeasca. Si e amuzant ca naiba:)). Mai jos gasiti un exemplar - doua ale manelelor nevaloroase ale producatorilor galbejiti in masa.

Totusi...ceva e aiurea in tot filmuletul asta:-s...adica ma inspaimanta moacele lor.Ala zici ca e Chucky adult:-s. Iiiiihh!



sâmbătă, 15 ianuarie 2011

And partyyy and bulshiiit and partyy..aa..nnd...bulsh...

Probabil ati vazut sau auzit de stapani care isi imbata animalele doar de dragul amuzamentului, nu? Ei bine mai jos ne este prezentata stapana cea mai stapana, mama natura, care isi imbata animalele doar de dragul amuzamentului.

Dip Diriri Dip Diriririririiiii Dup Dup Rururururuuuu

Am dat peste un clip[cu ajutorul unui amic], in care o baba gaseste in masina sotului ei un volan[al doilea]..si se preface si ea ca isi conduce masina, cum face mosul din stanga ei. Eh si se intampla si intre in depasire. Si de aici va las:))



Ce e misto e ca am gasit filmuletul la un strain, cu descriere in engleza si comentarii pe masura, dar e un clip al Antenei 1:)). Suntem bo$$i.

joi, 13 ianuarie 2011

Un cuvant:

GENIAL!

Apropo de Matrix...

Mai stie cineva reclama aia romaneasca la....nu mai stiu la ce era, dar era cu Matrix=))...e geniala!

Ce ma? Te crezi smecher? Atunci se confisca.

Mai jos e un videoclip al unui tip care vine cu un rahatel de masina pe un santier. Si soferul excavatorului il incita, iar apoi ii buleste masina. Acum nu stiu cat de adevarat e, dar stiu ca nu stiu[:))] ce cauta tipul ala acolo, de ce naiba i-a futut ala masina, doar pentru ca dadea p-acolo din maini, si de ce avea ala o masina asa naspa, special aleasa, pentru a fi distrusa. Cred ca e fals. Parerea mea. Dar tot penal ramane:))

Bun venit in Bollywood

Stiti ce e Bollywood, nu? E un Hollywood indian. Acolo se fac cele mai jmen filme indiene. Si mai jos se afla adaptarile indienilor la cele mai cunoscute filme americane. Know what? Just watch:))


1) Superman:



2) Harry Potter:



3) Matrix=)))):

a.

b.

c.

4) Thriller [by Michael Jackson]



5) Simpsons



Siiii cred ca e indeajuns. Adica gasiti o gramada pe net. Dar alea de la Matrix sunt geniale=))..chiar vreau sa aflu numele celui de-al treilea filmulet. Daca il stie cineva, do me a favor and send it to me:)))

Trabantul si viata lui.

M-am hotarat sa pun mai multe videoclipuri cu Trabant. Sa vedeti cat de rezistenta si buna e a dracu masina. Germanii astia si crimele lor...

1) Reclama la Trabant

Mai jos e reclama ce a vandut Trabant-ul, prezentand-ul ca fiind:
- incapator, cu un portbagaj imens, in care poti baga multe bagaje, familia si inca un Trabant.
- agil. Face[m] slalom printre[cretini] cacaturile alea portocalii[am uitat cum se numesc:))] de zici ca-i Ford GT
- are aderenta. Merge pe o panta inclinata la 45 de grade si se tine bine jucaria.
- masina de teren. Iti merge prin padure mai ceva ca bike-ul lui Albert, Yeti si camioanele de defrisaj la un loc!!!!!11

Acum noul Trabant 601:>:>




2) Trabant vs BMW X5

Literalmente o intrecere. Nu spun ca e Trabant din fabrica. Nu spun ca e modat. Zic doar ca intrece BMW-ul O.o. Sa dea dracu ca are o viteza jucarie naibii, de nu-ti vine sa crezi :o



3) Smecherii cu Trabant

Ce Lowrider? Ce Monstertruck? Trabant, frate! Deci, sa moara Franta, ca d-asta imi iau cand cresc!! Masina mai boss ca asta n-am vazut O.o Fucking wheely and shit! Daaaaaaaaaaaaaamn!



4)Trabant Limo

Stiti, eu, pe masura ce pun filmulete in postarea asta, caut altele noi. Adica am inceput postarea stiind doar de primul si, pe parcurs, le-am descoperit pe altul. Intai reclama de Ultimate Car, apoi intrecerea nenorocita, wheely cu Trabant-ul si acum asta. Trabant-ul limuzina:|. Sa moara toti draci, ca si asa nu exista, in perceptia mea de ateu, Trabant-ul e cea mai smechera masina facuta vreodata. Ever. Ever. And ever and ever. Period.




Mda...incredibil. Nu-i credeam pe aia care incercau sa ma fraiereasca, spunandu-mi ca Trabantul e cel mai tare, doar pentru ca nu aveau ei bani de ceva mai mult. Probabil nici ei nu se credeau. Dar acuuuum:>:)))

Boss. Trabant Boss.

Frustrati zoofili

Sunt rau este? Ei bine doar glumesc. Mai jos, niste frustrati ce nu au parte de iubire si-au dresat catelul sa spune ,,I love you''. Saracii...bine macar ca functioneaza! ^_^

Inundatie in Toowoomba

Pai se duse neste lume in vacanta in Toowoomba...naiba stie unde o mai fi si asta. Si incepe ploaia [ pe langa pensiune rula un raulet]. Si se umfla raul si se umfla. Iar oamenii filmeaza si comenteaza :
- Auziti? N-ar fi mai bine sa ne mutam masinile? Adica ne-ar lua foarte putin.
Dar cine sa-l asculte? Stateau si filmau. Vine valu' si-ti ia Mertanu'...
E foarte frumos de asemenea cum se minunau ei =)) :
-Uite! A mai luat o masina! Wooaaaaa, dar aia de unde a aparut? Uite inca una!

Iar la sfarsit stau masinile unele peste altele, de parca ar fi jucariile mele din copilarie=))


Snowbord. Dedicatie pentru Albert.

In filmuletul de mai jos avem un snowborder care va sari din telescaun intr-o figura dementiala. Priviti:




Not.

duminică, 9 ianuarie 2011

Omul care a mancat lumea

Copii nascuti pentru a muri. Copii nascuti pentru a fi trimisi pe front. Vieti distruse din orgoliu. O tara macelarita doar pentru a macelari alte tari. Hitler. Nu e chiar asa un om rau, nu?:-? Adica au fost altii mai rai. Au fost altii mult mai rai. Totusi el e cel mai cunoscut si mai urat dintre toti. De ce? Pentru ca nici macar nu a avut vreun motiv pentru tot ce s-a intamplat. Pur si simplu se simtea jignit de Tratatul de la Versailles. Asa ca si-a luat tara si, cu ajutorul ei, a omorat alte tari. Pe final a cam ramas fara barbati, asa ca a trecut la copii. In fine, a omorat tot si toate.

Din orgoliu.

Suntem prea multi

Chiar asa este:-?? Adica gluma-i gluma, dar blogul nu e numai de panarama. L-am facut pentru a ilustra cat mai multe parti ale vietii. Am inceput frumos si, incet, incet, o dau pe urat. Pentru ca exista. Bineinteles ca nu voi ramane numai pe asta. Vor exista tot felul de filmulete : in continuare amuzante, serioase, incredibile, triste, socante sau de neinteles, insa TOATE REALE. Filmuletul de mai jos este despre partea urata a omenirii, in legatura cu mediul inconjurator. Ceva in genul ,,salvati planeta''. V-ati saturat de videoclipuri de genul, este? Va cred, dar planeta tot este supta de energie, iar noi tot o sa murim in 100 de ani, daca o tinem tot asa:-?. Uite cum facem : fiecare vizioneaza ce vrea, mi se pare normal, dar daca da cineva ,,play'' pe filmuletul asta, il rog s-o faca oprind muzica si pe full-screen, nu in ferastruica aia mica, cu alte 7 ferestre de mes deschise in jur. Pana la urma faceti cum vreti, dar daca e sa vizionati un filmulet serios, faceti-o serios.

P.S.: Daca nu stiti engleza, renuntati din start. Imaginile sunt destul de sugestive, dar comentariul e de baza.

Dragoste

Hai ca parca m-a apucat un dor de vremurile de demult. Astazi va voi prezenta un filmulet regizat ca un mini-film noir de dragoste. Este foarte bine realizat, coloana sonora nu a intarziat sa apara pe mp4-ul meu, iar povestea, desi simpla, este induiosatoare. Pe mine, cel putin, ma ia:))

Voila:


Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

Cum sa agati gagici!!11

Am vizionat de curand un filmulet de 11 minute[un filmulet genial, de altfel] despre un baietel care are de scris un eseu cu tema libera. Ce credeti ca alege micul nostru erou? Exact. Fetele. Si scrie baietelul, in timp ce experimenteaza tot felul de lucruri, si scrie, si scrie, si scrie si vine ziua predarii eseului. Ce sa vedeti?Baiatelul a uitat...dar..care ar mai fi farmecul filmuletului?:)) Vizionati-l, pentru ca merita, macar ca o lectie sociala, daca nu ca un ghid de abordare al sexului opus.





Figura pustiului, in final, mi se pare geniala, parca zicand ,,mda...era evident'' sau ,,fir-ar, m-a facut!''

Weeeeeeeeeeee

Mami, tati, vreau cu saniuta!!
Nu, asteapta sa ajungem la bunica!
Dar eu vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaau:((((
Tatal[oftand]: bine...

Cumparaturi pe furtuna

Ok. Avem o tanti care traverseaza strada. Nimic ciudat, nu? Ba da! Pentru ca era furtuna. Si inundatii. Ce nu pricep eu este de ce mama naibii s-a dus tipa asta la cumparaturi, ba chiar in fusta si cu tocuri, PE FURTUNA. SI INUNDATII. De ce?



Daaaa, tanti, pe viitor, ai putina rabdare, ca aceste fenomene au un inceput si un sfarsit. Exact ca tine.

Partyyyy!!!!! Bereeeeee!!!

Pun pariu ca sunt multi dintre voi acolo, intre cititori, care inca mai au fobie de sexul opus si, ca sa-l poata aborda, trebuie sa traga putin la masa. Si daca nu e neaparat vorba de fobie, la petreceri tot va imbatati ca porcii, este? E un fel de moda:)). Nu-i nimic si eu faceam la fel. Pana am vazut asta:|



Si ce e si mai genial e ca tipul zice ,,stai asa'' sau ,,imi pare rau'', scoate o batista si se sterge la gura=))))

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Dap. Incredibil.

Sau ceva in gen. Mai jos se afla o compilatie cu cele mai incredibile lucruri filmate si puse pe internet. Nu stiu daca astea sunt cele mai cele, intrucat nu am verificat tot internetul. Probabil mai sunt multe alte lucruri mult mai interesante si incredibile ca cele de mai jos, dar compilatia e pur si simplu uimitoare, asa ca merita prezentata:

Anul 2010. Ce a fost si ce ar fi putut fi.

Acesta este un filmulet facut de [nu am idee] pentru a celebra anul ce a trecut. mie-mi place. E reusit. Chiar daca e destul de vag si vorbeste pe larg despre evenimente mondiale, e reusit. Da-ti-i o sansa:P

Batranetea si intelepciunea ei

Un nene a fost muscat [sau cel putin a existat o tentativa] de un catel. Cred. Si i se ia un interviu. Mosu, vrand sa dea bine la tv, incearca sa imite cat mai bine javrele. Sa moara Franta de nu reuseste! O.o

Alcool, alcool si iar alcool.

Vedeti ce e mai jos? Mai jos este motivul pentru care m-am lasat de bautura. PENTRU TOTDEAUNA!

Si totusi nu ma pot opri.

Gata, pe ziua de azi asta e ultimul cu animale, jur! Ce, credeati ca animalele nu au mancarimi? Credeti ca pe ele nu le doare-n fund de nimic? Ei bine, v-ati inselat!

Accident la locul de munca...mai mult sau mai putin



OH DUMNEZEULE! AU, CE DURERE INGROZITOARE! ATI VAZUT UNDE A FOST LOVIT! GOD DAAAAMN!

Danseaza, cutu, danseaza! [2]

Ok, ok, o s-o mai raresc cu animalele [soon enough], dar priviti cainele. Sincer, nu cred ca danseaza nici asta, ci e doar o coincidenta sau muzica a fost adaugata ulterior. Asadar, ce naiba e in neregula cu el?:)))

Damn, damn, damn, that's kinki=))

Ce, credeati ca ati scapat? Nicidecum! Pisicile abia au inceput sa apara! Videoclipul asta e pentru doamne. Doar pentru ele.

Buggs Bunny and his D*c

Yet another video from RWJ. Asta chiar trebuia postat. Nu prea are legatura cu viata, cu realitatea sau adevarul, da are legatura cu copilaria voastra. Cu totii il stim pe Buggs Bunny. V-ati intrebat vreodata daca are puta? Acum e timpul sa aflati!

Ursul ninja

La naiba, daca testoasele pot, de ce n-ar putea si el? God damn, dupa ce ca e urs, mai e si ninja. Si noi ne consideram superiori. Luptati-va cu el si abia apoi spuneti daca sunteti superiori sau nu:



Ii dau un milion celui care-mi face fazele astea. Jur!

Mitralipis

Da, da, da, da, da, da, da, da, daaa! Din nou pisici. De data asta automate. Pisici automate.

Pus pus si mamica lui

Alt videoclip cu pisici. Un pus mic cu palariuta si mamica ce isi arata mandria fata de noul ,,look'' al odraslei.



Daaaa, nu a fost prea incantata, este?

Cerbul salbatic de oras

Oh, da. Asta e un filmulet pe care vroiam de mult sa vi-l arat. E vorba de o mama protectiva [ca orice alta mama], care isi apara puiul. Nimic mai mult. Neinteresant, este?



Damn, cum se auzeau oasele trosnind! Saracul cutu:(

Stati departe de cerbi!

Fuck it up!

La propriu! La un fel de parada din Spania sau America de Sud, doua gagici aveau doi cai si cai nu aveau nimic impotriva. Nu, acum serios, gagicile stateau linistite pe cai, cand cel din spate se ridica in doua copite si...* se ridica...

Accident...[cel putin] bizar

Un nene merge pe trotuar. Repet:

Un nene merge pe trotuar. PE TROTUAR! Si apare o masina. PE TROTUAR! Tipul abia scapa si isi continua drumul. Soferul iese din masina lasata in mijlocul strazii[ macar nu mai e pe trotuar] si...fuge? Wtf?!?

Reporteri talentati. Din nou

De data asta avem un reporter care vrea sa intervieveze un manager al unei rampe de skateborderi sau naiba stie ce vrea sa faca. Problema e ca acolo, pe banda de skateborderi, sunt [evident] skatborderi care se dau.



GOD DAMN! L-a pus la pamant mai ceva ca-n wrestling. Ma mir ca pustiul mai respira O.o

Pun pariu ca l-a traumatizat:))

Masina de oras

Daca vreti ceva modest, nu foarte mare, eficient, care sa nu consume mult NU va recomand asta:

Parc local de distractii

- Mama, ma duci si pe mine in Disney Land?:o3

- Mnu...stiu ceva mai bun! Ia fi atent:

Alo, mama?

Un nene s-a dus la un concert de corzi, pentru a asculta muzica - zice el. Numai ca nu o asculta. Vorbeste la telefon. Si ce fac muzicienii? Vedeti singuri:))

Tema pentru acasa

Haideti sa facem un experiment, vreti? Bagati o caramida intr-o masina de spalat si vedeti ce se intampla;;). [sugerez vizionarea de la minutul 0:50]

Uite un cerb. Hai sa stam pe langa el. Ce se poate intampla?

Un el si-o ea, casatoriti[cred] la munte. Apare un cerb. Tipul mai ca il ignora. Cerbul nu:))

Sculptura in gheata. Sau nu.

- Buna ziua! Pot atinge sculptura dumneavoastra?

- Sigur, de ce nu?



(bam. d-aia)

Testoasele ni...merite la fix

Filmuletul prezinta doua testoase care si-o trag. Simplu, non? Dar partea amuzanta e ca cea de sus[adica el] tot zice ,,wow''. Stiti ce? Doar priviti!

Ei si numai ei. Aplauze!

M-am decis sa dedic o postare preacunoscutelor videoclipuri romanesti ce ne dau replicile in ziua de azi. Mai jos gasiti toate ,,hiturile'' video ale Romaniei. Vizionare placuta :

Extorsiunea burlanului:



O telecomanda, doua?...doua :



Tipa what the fuck you ya yo:



Cu ce va spalati pe cap? Cu otet. Dar de ce?



Mos craciun si prietenii sai :



Am aici docomentol! Au ramas neconstienti copii minori!



Am venit aicisa, ca sa vedem aicisa, ca e frumos, dar nu prea...aicisa:



6 cai frumosi :



Mosul ,,Parce Que'' :





Aplauze inca o data! Merita!

vineri, 7 ianuarie 2011

7 miliarde

Cam atati vom fi in decembrie 2011. Stiati ca pe secunda mor aproximativ 2 oameni si se nasc 5? Sau ca in 1800[acum doar doua sute de ani] eram un miliard? Unul singur? Damn, in 5 generatii vom fi inghesuiti ca naiba. Ma rog, uitati un videoclip de la National Geographic foarte interesant despre demografia Terrei. Vizionare placuta :

Si acum, revenim cu hitul anilor 80!

Tipul asta era un om al strazii. Avea o voce. Poate chiar doua. Si lumii i-a placut vocea lui. In 48 de ore, dupa ce filmuletul a fost publicat pe net, nenea asta a fost angajat si a primit o casa de la firma[angajat ca si comentator, evident].

Unde mergem anul asta? Stiu eu un loc bun!

Da, plaja perfecta. Luati-va prosop, mancare si...viata, presupun:)).

Pisperiat

Cel mai genial filmulet cu pisici din lume!=))

Este un pisic ce mananca iarba[cred]. Ce se intampla? Sa moara franta de stiu!

Sa va fu.....garesc:D

Din nou reporterii americani si obiceiurile lor ciudate. Pe ziua de azi am tot postat asa ca voi conclude cu asta. No more comments. Iote:



Mi se pare geniala modalitatea in care incearca sa ascunda semnul. E atat de ingenios si penibil totodata=))

Ai probleme cu maseaua de minte? Nu, doar vrei sa te droghezi, recunoaste.

Videoclipul de mai jos prezinta doi adolescenti care vin de la dentist. Din punct de vedere vizual, filmuletul nu e cine stie ce, dar pentru cunoscatorii limbii engleze, este un adevarat deliciu. Doar ascultati ce spune pustiul si observati-i reactiile. E nepretuit! =))



Din cate am observat, cand iti scoti maseaua de minte se foloseste un anestezic foarte puternic, bazat [bineinteles] pe droguri.De aici si comportamentul celor doi. Am o verisoara care si-a scos-o...ar trebui s-o intreb:-?

WTF?!?

Un pis. Un pis uimit. Un pis al dracu de uimit.

Un Iepu Cola mare vine imediat!

Doi iepuri, doua cani. Porno, huh?:>

Misiune secreta

Avem o fetita si catelul ei antrenat special. Care e misiunea lor astazi? Just watch.



Jmen, huh?:))

Sadicilor!

Unde te duci? Cine, eu?

Din nou america. Din nou fotbal american. Din nou o smecherie.



Genial=))

Pur si simplu tipul le-a tras-o metaforic si practic. Nu stiu daca echipa lui stia de asta sau a fost propria initiativa, dar recunosc ca eu nu m-as fi gandit la asa ceva si ca e al naibii de original si, de ce nu, amuzant. =)))

Vreau boabe, VREAU BOABE!

Ete un copil al dracu, ce vrea boabe. Ba nu, gresesc, nu vrea boabe, ci bob. El vrea bob.



Va creste si va deveni un rastaman autentic. O simt.

Geniul loveste

La un post de televiziune american era programata o televizare a unei detonari. Un pod urma sa fie daramat si lumea vroia sa vaza. Se holbeaza lumea la pod un minut, doua, trei si...si...si? Ei bine, vizionati:)



Si apoi ce? Gagica zici ca e un copil cu Adhd care nu primeste morcovi si tipul mananca hartie? In direct? Hei, presupun ca asa se procedeaza pe acolo...

Cel mai nou hit al celei mai tari trupe!!!!111 Merita!!1

Si acum in direct, in reluare, in exclusivitate, dar, cel mai important, in blogul meu, aveeeeem 8 ore de sunete de aspirator:). Nu-i asa ca e frumos? Intindeti-va, lasa-ti suntele sa va inconjoare, inchideti ochii si relaxati-va.

Asa, bravo!

Nu stii niciodata unde gasesti ce cauti

Daaaaaa...tipa le are. Nu stiu ce cauta acolo, daca era beata, retardata sau doar plictisita, dar clar nu trebuia sa intre in masina de spalat. Si bineinteles cei ce au vazut chestia au filmat si postat imediat filmuletul pe internet [asta daca nu e toata chestia regizata].

Danseaza, cutu, danseaza!

Mda, titlul este destul de expresiv, asadar, cum probabil v-ati dat seama, este vorba de un cutu dansator. Eu cred ca el doar vrea sa intre in casa, si pur si simplu seamana cu un dans, muzica fiind evident adaugata ulterior, dar e foarte misto si asa:)).

Fetita extraterestra...sau nu

Azi [da, azi, desi toate filmuletele dinaintea astuia au fost puse tot azi, dar cum naiba sa mai incep?:))] avem o fata [probabil are 14-15 ani] cu un ... talent. Stiti ce? Doar vizionati.



Eeee?:> Nu e jmen? Tipa e dulcica ea asa, dar videoclipul prinde numai pentru ca e...tipa:)). Daca era un tip care facea chestii d-astea nu stiu cat succes ar fi avut. Adica totusi, este al naibii de greu[cred, eu nu stiu nici sa ragai normal, daramite asa] sa faci chestia asta si, baiat sau fata, tot interesant ramane[pentru mine], dar...meh...

Dj Pisi

Un alt videoclip cu animale. De data asta o pisica [?], ce mixeaza muzica [ desi pe fundal ruleaza ,,Wasted - Gucci Man'' = melodie rap. Ce e de mixat? ].



Dilema mea este urmatoarea : este aia chiar o pisica [in mod clar chinuita] sau este o papusa? Nu pot sa-mi dau seama. Este atat de inerta, dar totusi...parca-i vie:)). Voi ce credeti?

Papagalul mada faca

Deci, care este, sa fie bine sa nu fie rau, avem un papagal. Nu orice papagal, ci unul smecher dintr-aceia care pot vorbi [ ma rog, imita cuvintele umane ]. Si ce face papagalul nostru? Canta. Ce? Let the bodies hit the floor. De la mine pentru tine, pretenul meu rocker.

Papagalul mada faca :




Cantecul original [ pentru cei care nu cunoasteau melodia ( eu inclusiv ) ] :

Pepene-n sfecla

As simple as that. E o gagica la un concurs televizat. Tre' sa arunce cu pepeni in armuri. Problema e ca armurile sunt si ele fiinte [ mai mult sau mai putin ] si au sentimente [ mai mult sau mai putin ]. Asa ca si-au folosit puterile magice ca sa i-o traga tipei [ la figurat ].

Doar o alta cazatura

Da, da, da. E luat din emisiuna lui RWJ. Primele 50 vor fi tot de aici probabil. Sunt pur si simplu mult prea geniale, pentru a nu le posta. Mai jos este un reportaj normal, cu niste cetateni normali, care vad cameral [ normal ] si se impiedica ... normal.




Recunoasteti totusi ca s-a ridicat rapid. Foarte rapid O.o

Meh...

Ascultati bebelusul. E un zeu o.O

Videoclipul de mai jos ne prezinta un bebelus care a ajuns pe o scena. Nu stiu cum, cand si de ce. I s-a dat un microfon si bebelu' a inceput sa debiteze. Ce e misto la filmulet este ca daca ai putina imaginatie, tot ce spune poate fi interpretat [ in engleza, bineinteles ]. Un nene cu imaginatie a luat filmuletul, l-a interpretat, i-a facut o subtitrare si voila!

Fotbal american

Urmator filmulet este facut de o fanfara [?], care se grupeaza in asa fel, incat de sus se vede un omulet ce loveste o minge de fotbal american. Imi imaginez cata munca a necesitat exercitiu si baietii au tot respectul meu.

Pisoi cu aspiratii

Aici avem un videoclip al unei pisici ce isi indeasa pe cap o palarioara-iepure. Nu credeti? Vizionati!




Dar, datorita lui RWJ, am aflat ca de fapt este un filmulet al pisicii dandu-si jos palarioara [ pusa probabil de stapan ] , rulat invers. Desi recunosc ca am crezut in stare pisica sa-si puna in cap palarioara, tot mi se parea ciudat. Adica, in primul rand, de ce ar face-o? Apoi ... cum de si-a pus-o asa bine? Nu e un om, ca sa si-o poata aranaja, nu, e doar o pisica ce si-a folosit labele pentru a si-o trage pe cap. Cum de a nimerit-o asa bine? O.o

Ei bine, nu a nimerit-o. E fals.

O plimbare prin magazin.

6 secunde. Un tip intr-un magazin, filmat cum alearga.




Sau nu.

Bebel tembel

Ok, asta e videoclipul care m-a determinat sa incep blogul. Nu stiu de ce, nu ma intereseaza, probabil a declansat vreo chestie din inconstient. Ideea sta in felul urmator : avem un bebel [ fata ] care e filmat cand face baie. Acest bebel, din motive necunoscute, spune nu la orice. Partea amuzanta e ca cei din jurul ei rad la raspunsul ei [ evident ] , iar asta o face si pe ea sa rada. Nu cred ca intelege mare lucru din ce e intrebata si probabil asa au invatat-o parintii sa raspunda la intrebari. Nu stiu, sunt multe teorii. mai bine urmariti videoclipul si va dati singuri cu parerea.



Si fata fetitei e adorabila. Cum face gurita de fiecare data cand raspunde:)). Sau expresiile : mai mult ca sigur nu intelege nimic, dar are cate o expresie diferita pentru fiecare intrebare.

Bien venu

Treaba sta in felul urmator. Sunt blogger cu un an experienta. Am mai avut doua bloguri, ambele care exprimau [ evident ] opinii personale. Ei bine si acum voi face la fel, insa numai in calitate de comentator. Spun din start ca blogul are un motiv egoist. Este facut de si pentru mine. Stiu foarte multe filmulete de pe internet care-mi plac, iar cand vreau sa le arat prietenilor trebuie sa stau mult pana le gasesc, astfel incat m-am decis sa creez acest blog, in care voi insera, prin postari, toate filmulete interesante de pe internet. Ideea e un pic largita, intrucat voi posta si filmulete care nu-mi plac in mod special, dar reflecta o realitate. Nu degeaba blogul se numeste ,,viata prin videoclipuri''. Veti vedea, veti afla multe lucru pe care nu le stiati. Sau poate doar va veti relaxa. Poate veti rade. Poate va veti face un hobby nou. Ideea e ca asta e un blog cu si despre filmulete. Amuzante, despre accidente, cu animale, bebelusi, tembeli, sadici, dezastre, in fine, orice imi va parea interesant. Avertizez cunoscatorii ca ma voi inspira [ in materie de material ] atat din surse preexistente[raywilliamjohnson, site-uri facute special pt asa ceva etc], dar si din filmulete prezentate de prieteni sau gasite pe net. In fine, spun din start ca nici macar nu o sa ma uit la ,,aha, p-asta l-ai luat de acolo''. Da, poate l-am luat, dar nu ma intereseaza. Repet : blogul este mai mult un catalog al videoclipurilor pentru mine.