marți, 26 aprilie 2011

Vrea sa moara, da' nu poate

Eeeeh si chestiuta asta a castigat[cica]8 premii la Can[nes]. Deci mergeau neste unii pe strada, cu masina. Pe strada nici naiba, ca se aflau la jdamii de kilometrii de orice oras si conduceau ei asa si WOOOP nu stim cum s-a intamplat ca ala a intrat in ultimul copac dintr-un sir lung. Poate ca facea slalom printre ei si aici a belit-o, poate ca ia fugit mana fara sa vrea, poate ca a ocolit o babuta care traversa, acuma...nu se stie..dar ei au intrat in copac. Au dat toti cu capul de ceva si au murit. Si ies asa sufletele din ei si zboara spre Dumnezeu. No, cand sa iasa si sufletul lui Georgel, si-a dat seama ca il tine ceva. Ce sa fie, ce sa fie? Centura. Si uite asa nu a murit Georgel, pentru ca a purtat centura si el, spre deosebire de restul, nu a dat cu capul de nimic, dar a fost si el putin inconstient, ca s-a speriat....nush, zic si eu. Nu prea are logica reclama, daca o iei la chitibusuri, dar pertotal e prea jmen ca sa nu ii dai 8 premii Cannes. Wear your seatbelts, sons. You never know when you might be forced to go around an old woman.


Ana...mwdnfkjsdhfkj

Asta zice nenea ala. E un videoclip despre cum o relatie rezista in timp, atata vreme cat nu e total abandonata. Sincer vorbind, o relatie nu se poate rupe decat atunci cand unul din cei doi e perfect determinat sa-l ignore total pe celalalt. De la sine niciodata nu se va destrama. Iar aici, unde ala tot urla ,,te iubesc'' dupa ea, evident ca nu-i nici naiba determinat s-o rupa. Meh..nici nu stiu de ce l-am pus. Dar TEAPA ca l-am pus>:)

marți, 19 aprilie 2011

Cine este Adam si Eva?

Deci, ca sa zic asa...sa fie bine ca sa nu fie rau..ca cam asa.. Adam si Eva a fost un sfant..cu care am copilarit..a fost imparatii pamantului. Si noi iesim din ei.