miercuri, 9 februarie 2011

Alt video luat de pe AntiPlicti

Sincer, mi-e lene sa embedez iar site-ul, il gasiti mai jos. Stau de doua ore pe el si nu ma plictisesc. Nu vreau sa-i fur munca, este efortul lui, dar filmul de mai jos e...nepretuit.

Este vorba de un om care[probabil in urma vizionarii unui film, cum sunt multe, ce indeamna la auto-motivatie, flower power, cartoon network]incearca sa ne invete ca, daca vrei cu adevarat, poti face orice. Si ce zice el, asa? ,,Io o sa sparg bucata asta de lemn cu capul''. Isi da de cateva ori cu ea in cap, da jos sapca, mai incearca asa si ia o pauza . ,,Nu am crezut destul de mult in mine''. Da-i si ia-o de la capat. In fine, la final ajunge cu o frumusete de rana in frunte, desi asta inseamna prea putin. La ce show de masochist ne-a oferit, eu zic ca a meritat durerea. Chiar daca nu a fost a mea. Dar ce masochist? Cacat, aia isi taie o vena, isi trag doua bice pe spate si eventual isi mai infig un cutit in picior. Ce-ai frate, ca asta e perseverent, vorba lui Cippy[detinatorul AntiPlicti-ului].



Ah, si la sfarsit il intreaba sotia[cred] ,,Te-ai ranit?'' si el ii raspunde nevinovat, ca un copil ce a cazut pe gheata pentru prima oara ,,Da:(''. Bine, toate astea dupa ce ne spune inca o data ca nu a reusit din cauza efortului prea mic de vointa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu