marți, 1 februarie 2011

Price Tag - Jessie J aka Teoria mea asupra vietii

Asta e jucaria:



Si asta e teoria:

Poate va intrebati ce cauta papusa asta pe blogul meu, nu? Pai situatia e simpla : cantecul e despre cum nu ar trebui sa punem pret pe bani, ca ei nu aduc fericirea and so on and so on. Un mesaj frumos, nu? Eh, ce m-a determinat sa-l pun aci si sa discut cu voi a fost comentul unui fisticine, care a zis ,,Another illuminati pawn''[recte ,,alt pion al iluminatilor]. Cine sunt Illuminati? Pai se spune ca sunt un grup de oameni care controleaza lumea. Adica neste francmasoni acolo. Buuun. Si eu am stat sa ma gandesc : ,,mah:-?..papusa ne vorbeste despre fericire, personalitate, despre cum banii nu sunt buni si...opaaa'' si atunci m-a lovit. Acel cineva a zis asta, pentru ca mesajul [subliminal] direct al cantecului e sa ne fu*em pe bani si sa nu mai punem pret pe ei. Care-i legatura cu Illuminati? Pai ei cu ce controleaza lumea?:)) Cu bani. Si tipa ne zice sa uitam banii...ceea ce, pentru conducatori e bine, pentru ca astfel nu vom ajunge niciodata sa le periclitam locul inalt cu averile noastre valoroase, pe care oricum nu le vom mai avea, pentru ca, ascultand melodia, ca niste catelusi cuminti ne vom pipi pe ele.

Eh, in perceptia mea, oamenii sunt impartiti in mai multe sisteme de clasificare, iar unul dintre ele este urmatorul : exista doua tipuri de oameni:

1)Oamenii care vor putere. Motivul e simplu. Sunt oameni care si-au luat-o destul de serios de la viata si, din frica de a si-o lua din nou, din teama de a nu fii vulnerabili, doresc putere. Cat mai multa putere. Nu stiu daca v-am zis, dar dupa mine, cei mai rai oameni din lume, sunt cele mai mari victime ale societatii.

2)Oamenii care vor fericire. Genul asta de oameni se pisa pe putere, fiindca puterea le aduce control, ci nu fericire. Acum noi, masele, facem parte din a 2-a categorie. Ei, francmasonii, din prima[cat de ironic..suntem condusi de niste frustrati...]. Si de aici totul devine o chestie de perspectiva. Daca esti un frustrat fricos[ceea ce este normal si uman, nu incerc sa jignesc pe nimeni. Cine nu are momente de teama sau frustrare? Toti suntem asa din cand in cand]te-ar putea revolta cantecul ei intr-o asa masura incat sa dai un comment ca al acelui cineva, pentru ca tu, frustratule fricos, vrei putere si control. Daaaaaca esti un alt cineva cu probleme usor de rezolvat, deh, o viata normala, accepti cantecul dupa gust sau nu. Adicatelea, ce vreau eu sa spun? Ca ambele situatii sunt egale. Daca ai control si putere, nu prea ai fericire[zic eu], pentru ca puterea si controlul necesita munca si cu cat ai mai mult, cu atat necesita mai multa munca. Asadar are bune si rele : iti muncesti fundul de nu mai poti sta jos, dar ai o armata de sclavi. Partea cu fericirea iarasi e si ea cu bune si rele : Faci cam ce vrei, n-ai prea multe griji, dar esti relativ dependent de anumite corporatii, stari, societati, pana mea, esti dependent de ceva mai mult decat apa, aer, mancare[fie chiar si tigari]. Si hai sa generalizam aceasta mica si insignifianta filozofie si sa formulam o concluzie:

Nene. Mereu ai de ales. Gandeste bine ca, inainte de oricine altcineva, tu esti afectat[pozitiv sau negativ]. Viata e a ta si tu esti singurul care o traieste. Fii cum vrei sa fii, dar tine minte ca in principal, tu esti singurul vinovat pentru bunul sau raul ei demers. Tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu